Posted in adventure sight-seeing

BERLARI DI ALOR SETAR, KEDAH (HALF MARATHON)

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

BERLARI DI ALOR SETAR, KEDAH (HALF MARATHON) Posted on March 23, 2017Leave a comment

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

1h:53min:22s!

Waktu berdetik tanpa segan silu. Setibanya digarisan penamat aku segera mempercepatkan langkahku agar awal sesaat dari fadhilah, kawan se matrikulasi. “Wey, tak aci” bebel fadhilah sejak dari 6 kilometer kaki mula sengal sengal. Itulah, badan ja macam atlet, atletnya tidak. hehehe
Betullah orang cakap, “kalau dah start, tidak mungkin stop”. Gitcchuuu! Bagi tahun 2017, Half marathon alor setar adalah larian pertama aku. Dengan berat 90kg tahun ini! aku berani mencabar diri half marathon 10km. Tahun lepas aku start dengan Fun Run Parit Buntar, Perak sejauh 7km pada bulan December.
Sampai ja kat penamat, rasa dia macam urghhhh arghhhh walaweiii! Alhamdulillah, dapat kawan yang suka outdoor. Outdoor ni kalau buat sorang-sorang rasanya macam semut sesat. Benda seronok pon jadi hambar. hee..
Bawah aku selitkan gambar-gambar kejadian.
p/s: maaf lama dah tak menulis dan berkarang, nak asah balik idea idea bernas dan susunan ayat. harap tak bosan la noh.

 

Fadhilah, kaksarina, meon, gua
start at 6;30am

 

yeay! lagi 1km
alhamdulillah

 

 

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *