Posted in adventure work and technical parts

Adventure work turns to..

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

Adventure work turns to.. Posted on November 17, 2017Leave a comment

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

Aku nak share sikit pasal apadia aku buat tang site ni.

Tapi kalau aku cerita, mungkin bulan bintang tak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Amik masa bertahun atau pun berabad lamanya. Haha!

Project kali ni memang

Wow! Habaq hang!

Sebab aku tak dak mood bila nak cerita pasal kerja. Bila aku punya hormon kerja membuak buak dan bersemangat waja dan akhirnya kecundang dek hubungan politik yang tiada kesudahan.

Mungkin nanti

Dan mungkin bila nanti, kita kan betemu lagi, satu ku pintaku jangan kau coba tuk nyatakan kembali. Haha! Hangpa sing along ka tu?

Akan aku share cara kerja kat site yang rasa nak muntah. Dan rasa why man work like that not like this. And why politics at work like that and this and oemgeee!

And how to overcome stress at work. How to not bring work at home. How can i am still happy after work eventhou the day went rough. Nanti. Nanti laaaa. Alaaaaa. Nanti gua cerita. Ok bro. Chauuuuuu cincau cencalop.

hi, i am the coolest person, simple, young, pretty but a little fat and yet full of motivation. Love outdoor activities, it is make my brain walking through universe. Nice to meet youh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *